Global Projects

REFORMES INTEGRALS A BARCELONA

Construcció de qualitat
Global Projects és una empresa de reformes integrals a Barcelona. Realitzem reformes i rehabilitacions per ajudar-te a aconseguir la casa dels teus somnis. Oferim un servei 360º perquè des del primer contacte fins al lliurament de les claus, tu no hagis de preocupar-te de res.

Amb més de 10 anys d’experiència en reformes integrals a les nostres espatlles, hem crescut gràcies a les solucions i qualitat que oferim. Ens adaptem a les teves necessitats, analitzem i aprofundim en les teves idees, aportem la nostra experiència i, sobretot, ens posem a la teva pell. Des del pressupost inicial fins als plànols finals, et proporcionem el necessari perquè siguis tu qui porti el control absolut de la teva reforma integral.

Explica’ns la teva idea, nosaltres ens encarreguem de la resta.

Granatía de 2 anys en reformes integrals

Què necessites?

Reformes d'habitatges en Barcelona

Reformes integrals

Realitzem reformes d’immobles totalment únics, personalitzats segons les teves idees i les teves necessitats. Trobem la solució ideal per aprofitar al màxim l’espai, tenir cura de cada detall i complir els terminis.
Reformes de locals comercials en Barcelona

Reformes de locals comercials

Redissenyem els espais del teu local comercial per a crear noves sensacions i experiències. Escollim el mobiliari perfecte pel teu negoci seguint la teva visió. Ens adaptem als costos essencials per cobrir les teves necessitats dins el pressupost.
Reformes d’oficines en Barcelona

Reformes d’oficines

Adaptem l’interiorisme de l’espai a la imatge corporativa de l’empresa. Personalitzem el teu lloc de treball, optimitzant els espais amb una combinació d’estètica i funcionalitat, que fusioni practicitat i confort.

pisos reformats

de reformes d’oficines

de reformes de locals comercials

%

de creixement en els darrers anys

Per què ens accepten el 90% dels pressupostos

|
Agilitat i compromís
Per a nosaltres tot és important, des del primer envà fins a l’última junta, i tractem la teva obra com si fos la nostra casa.
|
Diversitat de solucions
Ens cenyim al teu pressupost amb el compromís que mantinguis el control total de les obres.
|
Petits detalls, grans diferències
Solucions a mida per a reformes integrals d’oficines, locals comercials i habitatges particulars.
|
Viu tranquil
Estarem amb tu en tot moment, i et mantindrem informat de com marxa la reforma integral fins al final.

Reformes Integrals a Barcelona

Una experiència enriquidora per tu i pels que et rodegen. Gaudeix de totes les possibilitats que una reforma integral pot donar-te; només ens has d’explicar la teva idea i nosaltres ens encarreguem de la resta!

Seguiment del Projecte

En Global Projects ens diferenciem per la serietat en el moment de treballar. És por això que durant tot el procés tindràs un dels nostres especialistes informant en tot moment de l’estat i evolució de la reforma.

Google Review

– TESTIMONIS –
He fet una reforma integral al meu pis i no podria estar més contenta. En el meu cas em van dir uns 3 mesos de reforma, i en 2 mesos ja tenia el pis. El millor de tot és que no he tingut en cap moment la sensació d’haver viscut cap reforma. Jo buscava una empresa que s’ocupés de tot, i amb Global Projects ho he aconseguit. L’únic que he fet ha estat triar materials i ja està. Els més divertit!
Marta Bueno

Clienta, Reforma integral

Global Projects ens ha oferit un correcte assessorament des de l’inici. Han realitzat un acompanyament discret durant tota l’obra, oferint-nos disponibilitat amable i competent, amb gran responsabilitat i honradesa en el seu treball. Però, sobretot, han tingut paciència per escoltar-nos i així aconseguir el que preteníem: optimitzar el plànol d’origen per aconseguir un pis molt més desitjable.
Gloria Viñamata

Clienta, Reforma d'habitatge

Global Projects ens ha reformat els banys i la cuina, aportant un toc d’elegància i de claredat a tota la casa. Han estat puntuals, atents als nostres criteris, donant-nos suggeriments de qualitat i adequades a la nostra manera de viure. També han estat presents per a totes les consultes post obres que ens han sorgit.
Noelle Moutte

Clienta, Reforma d'habitatge

El treball amb Global Projects va ser molt especial, ja que vam aconseguir unes oficines atractives i particulars que traslladaven la imatge de gran multinacional que buscàvem. Els mobles d’alta categoria i el segell d’identitat de Barcelona són altres de les principals característiques de les oficines. El nostre equip professional es sent molt còmode treballant-hi, la qual cosa ajuda a tenir un bon ambient i un entorn de treball càlid i confortable. Quan els nostres clients venen a visitar-nos, sempre destaquen que aquestes tenen alguna cosa que no tenen les seves pròpies.
Korn Ferry

Client, Reforma d'oficines

Vam contactar amb Global Projects per la recomanació d’un familiar que havia treballat amb ells, i ja des del principi tot va ser perfecte. L’atenció, la comunicació i el temps d’execució van ser excel·lents. L’espai per reformar era molt gran i des del principi es van centrar en aprofitar al màxim totes les possibilitats. Els materials, els acabats i tots els petits detalls han estat cuidats. I el resultat no podria haver estat millor.
Laura Sali Pérez

Clienta, Reforma d'habitatge

Només puc dir que ni en les nostres millors previsions podíem imaginar què ens agradés tant el resultat final. Ens l’havien aconsellat i ara soc jo el que no dubta en fer-ho. Són professionals que es nota que coneixen i gaudeixen del seu treball. Les idees aportades per ells han marcat l’èxit del resultat final. A destacar el tracte excel·lent que hem rebut durant tot el procés.
Carlos Hernán Gómez

Client, Reforma de local

Expertos en Reformas

 

Global Projects pone a tu disposición el mejor equipo técnico para llevar a cabo la reforma integral de tu piso, habitación o local comercial.
Somos expertos en interiorismo y en construcción. Buscamos la solución ideal para aprovechar el espacio al máximo, cuidamos cada detalle y nos apasiona trabajar para que tu, nuestro cliente, estés asesorado en todo momento. Porque nuestro objetivo es que disfrutes al máximo de la reforma. Realizamos reformas integrales de viviendas, estudios, loft, locales comerciales, oficinas y edificios.

Preguntas Frequentes

Quant costa una reforma integral a Barcelona?

És molt difícil quantificar exactament el preu d’una reforma integral, ja que es deuen tenir en compte diferents factors que puguin variar el preu final.

El cost dependrà tant dels acabats i el nivell de prestacions que desitgem en instal·lacions, aïllaments, materials i el grau d’afectació en la distribució original.

Per això a molt grosso modo estimem que una reforma integral pot oscil·lar entre 600 i 1200 euros el metro quadrat. Com experts recomanem establir un pressupost amb el qual ens sentim còmodes i deixar que els professionals dissenyem la millor reforma adaptant-nos a aquest pressupost.

Quant es triga a fer una reforma completa?

Una reforma integral sol tenir una mitjana de durada de 12 setmanes, encara que algunes poden ser menys i altres poden durar fins i tot el doble.

Cal destacar que el més important no és la durada exacta de la reforma sinó la planificació dels treballs de manera coordinada per a ser màximament eficients. És important establir un cronograma exhaustiu amb la durada exacta de cada treball per a ajustar al màxim la previsió del que duraran les obres amb les setmanes reals.

Quina garantia té una obra de reforma?

Encara que segons la mena d’actuació vària el temps de garantia, els nostres contractes estipulen per norma general un mínim d’un any estenent-se als dos anys en moltes ocasions. Si una vegada passat el període de garantia apareix algun problema derivat del nostre treball aportem la millor solució per a erradicar el problema.

En quines zones de Barcelona treballem?

Treballem en tots els barris de la ciutat de Barcelona i en la seva àrea metropolitana. També realitzem reformes en l’àrea de Valls Occidental i del Maresme.

Per què triar GP per a la meva reforma?
Global Project està compost per un equip humà compromès amb el seu treball que aporta professionalitat, lideratge, sostenibilitat, innovació, disseny, responsabilitat, qualitat i confiança al teu projecte.

Ens posem completament al teu servei per a gestionar de la forma més eficient la reforma que necessites.

Que inclou una reforma integral?
Les nostres reformes integrals inclouen tots els serveis que precisi la teva reforma, des d’enderrocaments interiors, construcció de nous espais, renovació d’instal·lacions, climatització i calefacció, finestres i balconeras d’alumini, fusteria de fusta, mobiliari de cuina, equipaments de bany i fins i tot tot el mobiliari que puguis necessitar.
Com obtenir un pressupost de reforma?
Obtenir un pressupost és molt fàcil, simplement posa’t en contacte amb nosaltres pel mitjà de comunicació que et sigui més còmode i un dels nostres tècnics et cridarà perquè ens comptis el teu projecte.
A part de Barcelona, Global Projects també reforma en altres ciutats?

Global Project disposa d’una oficina física a València on realitzem reformes integrals. També hem treballat a les Balears, Lleida i diferents ciutats a França.

Algun projecte en ment?

T’aconsellem, t’ajudem, estem al teu costat en tot moment.