Global Projects és una empresa de construcció i reformes integrals de Barcelona i l’àrea metropolitana. Portem més de 10 anys al mercat i comptem amb un equip amb una llarga trajectòria en el sector de la construcció, l’arquitectura i l’interiorisme.
Comptem entre els nostres clients amb els més prestigiosos despatxos d’arquitectura i disseny d’interiors. Oferim tres línies de serveis de reformes integrals a professionals i particulars: oficines, locals comercials i habitatges.

Com a constructora aconseguim plasmar les idees dels nostres clients a partir de l’execució de projectes 360º basats en la qualitat, el compliment dels terminis marcats i l’aportació de solucions a les necessitats concretes de cada projecte.

Per a això, Global Projects prepara un pressupost detallat abans de cada projecte, un estat de mesurament i plànols perquè els nostres clients tinguin control total sobre l’evolució del seu projecte.

Socis
Carles Rodríguez

Carles Rodríguez

Director

Project Manager, llicenciat en Enginyeria de l’Edificació per la Universitat de Girona i MBA especialitzat en el sector del real estate i de la construcció per la Universitat de Barcelona, Carles Rodríguez compta amb més de 15 anys d’experiència al sector de la construcció.
Gisela Farré

Gisela Farré

Executive Director

Llicenciada en Arquitectura tècnica per l’Escola Universitària de Disseny i Enginyeria de Barcelona, ELISAVA, Gisela Farré és una apassionada del seu ofici i compta amb 15 anys d’experiència en el sector de l’arquitectura, construcció, reformes i disseny d’interiors.
Marc Riba

Marc Riba

Soci fundador

Empresari del món de la construcció amb més de 10 anys d’experiència en empreses del sector de les reformes. Provinent d’una família de constructors, Marc Riba s’encarrega de l’àrea de desenvolupament de negoci i la producció.
Els Nostres Serveis

Reforma i rehabilitació d’habitatges

Realitzem projectes únics segons les idees, pressupostos i necessitats de cada clients. Traiem el màxim partit a les últimes tendències i materials disponibles, trobant solucions i dissenyant espais pel màxim confort.

Reforma i rehabilitació de locals comercials

Rehabilitem i fem reformes parcials i integrals, així com ampliació i reducció de locals. El nostre servei engloba des de la il·luminació dels espais fins a l’elecció del mobiliari adequat pel teu negoci.

Reforma i rehabilitació d’oficines

Som especialistes en personalitzar llocs de treball i optimitzar espais professionals. Treballem perquè el projecte s’adapti de manera fidedigna a la imatge corporativa del client fins a l’últim detall.