Reformes Integrals a València

Si estàs pensant en fer una reforma integral amb les garanties d’un equip professional, Global Projects pot ser l’empresa que busques.

Som especialistes en reformes integrals de tot tipus d’habitatges i espais comercials adaptant-nos sempre a les necessitats de cada client. Farem una reforma totalment personalitzada al teu pressupost i espai aportant solucions tècniques i estètiques d’acord als teus gustos sense deixar de banda la calitat i excel·lència.

Global Projects está formada per un equip d’arquitectes, interioristes i operaris amb una àmplia experiència en reformes integrals a València. Som especialistes en reformar habitatges, reformar banys, cuines i locals comercials.

Treballem en equip per oferir-te sempre la millor solució aprofitant al màxim l’espai disponible, assessorant-te en l’elecció dels materiales, models, marques i característiques de parquet, rajoles i mobles.

Des del moment que contactes amb nosaltres tot el nostre equip es posa a treballar per començar amb el projecte que ens has transmès. Estaràs informat en tot moment de com va avançant l’obre fins la finalització de la reforma.

Global projects significa treball en equip, experiencia, flexibilitat i qualitat a un preu ajustat. Ens impliquem al 100% en cada reforma per a que el final de la nostra feina no trobis a faltar res i estiguis orgullós d’haver confiat en nosaltres.

Ens avalen més de deu anys d’experiència en reformes integrals a Barcelona i la seva àrea metropolitana i ara arribem a València per a seguir fent realitat els somnis dels nostres clients.

¡Tú aportes les idees, nosaltres ens encarreguem de la resta!

Les Nostres Reformes Integrals a València

Garantia GP

Posem tots els nostres recursos per a dur a terme la teva reforma integral amb èxit. Les nostres reformes inclouen enderroc i construcció de nous espais, electricitat i fontaneria nova, carpinteria, mobiliari de cuina i equipaments del bany. Per a nosaltres és molt important realitzar les nostres rehabilitacions seguint uns estàndars de qualitat i excel·lència servint-nos dels materials i tecnologies més innovadores per a que l’habitatge sigui eficient i sostenible.

Rehabilitacions a mida

El concepte que descriu una reforma integral de Global Project és exclusivitat. El nostre objectiu és crear espais personalitzats pensant en les persones que els habitaràn cada dia. Ens agrada crear estàncies que transmetin l’ambient ideal jugant amb tots els elements com la llum, els colors, plantes, mobiliari i reflexin el caràcter i personalitat dels nostres clients.

Per què contractar la teva reforma amb Global Projects?

N

Agilitat i Compromís

Per a nosaltres tot és important, des del primer envà fins a l’última junta, i tractem la teva obra com si fos la nostra casa.

N

Diversitat de Solucions

Ens cenyim al teu pressupost amb el compromís que mantinguis el control total de les obres.

N

Petits Detalls, Grans Diferències

Solucions a mida per a reformes integrals d’oficines, locals comercials i habitatges particulars.

N

Viu tranquil

Estarem amb tú en tot moment, i et mantindrem informat de com marxa la reforma integral fins al final.

N

Garantia Exclusiva

2 anys de garantia exclusiva en reformes integrals.

Serveis Relacionats

Reformes de Locals Comercials

Redissenyem els espais del teu local comercial per crear noves sensacions i experiències. Escollim el mobiliari perfecte per al teu negoci seguint la teva visió. Ens adaptem als costos essencials per cobrir les teves neccesitats dins del pressupost.

Reformes d'Oficines

Adaptem l’interiorisme de l’espai a la imatge corporativa de l’empresa. Personalitzem el teu lloc de treball, optimitzant els espais amb una combinació d’estètica i funcionalitat, que fusioni practicitat i confort.

Preguntes Freqüents

En quines zones de València treballem?

Treballem en tots els barris de la ciutat de València i en els seus voltants fins a Castelló.

Quant costa una reforma integral a València?

Tot i que és molt difícil marcar un preu per a una reforma integral, s’estima que el pressupost oscilarà entre 600 i 1200€ el m2.

El total vindrà determinat pel nivell de prestacions, acabats i afectació respect a l’original que desitgem pel nostre projecte.

Per això la nostra recomanació és establir un pressupost amb el qual ens sentim còmodes i a partir d’allà triar la millor solució per a la reforma integral.

Què inclou una reforma integral?

Una reforma integral de GP inclou totes les intervencions que precisi el projecte. Engloba treballs d’enderrocs interiors, construcció de nous espais, renovació d’instal·lacions, climatització i calefacció, finestres i balconeres d’alumini, carpinteria de fusta, mobiliari de cuina, equipaments de banys i inclòs tot el mobiliari que puguis necessitar.

Quina garantia té una obra de reforma?

Generalment les nostres reformes inclouen un període de garantia de 2 anys estipulat en els nostres contractes. Depenen de l’actuació pot ser un any, tot i que si ha passat el període de garantia apareix algun problema derivat de la nostra actuació, aportem la millor solució.

Vols un pressupost?

Tens alguna reforma d’habitatge en ment?

12 + 7 =