Reformes d’Oficines

A Global Projects creiem que el teu lloc de treball, allà on inverteixes una gran part del teu dia, ha de ser un espai on et sentis a gust i que transmeti els teus valors. És per això que a Global Projects ens encarreguem de donar-li el toc distintiu per transformar el teu espai de treball en el lloc que sempre has desitjat.

Comptem amb una gran experiència en l’optimització i coordinació d’aquest tipus de treballs, on el disseny, els temps d’execució i els costos són essencials per adequar-nos a les teves necessitats.

 

 

Som especialistes en traslladar la imatge corporativa, la personalitat i la cultura d’una empresa als seus espais físics. Tant si són oficines, despatxos o fins i tot coworkings, adaptem l’interiorisme de l’espai professional a la imatge que l’empresa vol traslladar. A més, podem treballar de forma integral o puntual, en treballs d’ampliació o de reforma total de despatxos o oficines.

Tenim en compte fins al mínim detall, des de la il·luminació dels espais, perquè la llum aconsegueixi crear ambients i sensacions desitjades en cada espai, fins al mobiliari adequat per poder mostrar una bona imatge del teu negoci. A més, el nostre equip de professionals, tant els arquitectes com els interioristes poden realitzar un projecte per a plasmar la imatge corporativa de l’empresa a la reforma.

Dissenyem i reformem les seves instal·lacions perquè s’adaptin a les seves necessitats: electricitat, aire condicionat… Global Projects té un equip de professionals que s’implica al màxim per garantir un treball impecable, a més també s’encarrega, si es desitja, de tota la tramitació de la llicència d’obra, llicència d’activitats, projecte elèctric i projecte d’obres visats. Volem fer-te sentir el més còmode possible i que tinguis en tot moment la reforma controlada, és per això que abans de començar, l’equip prepara un pressupost detallat, un estat d’amidaments i plànols.

 

Alguns projectes d’oficines
Alguns clients de reformes d’oficines

Vols un pressupost?

Tens alguna reforma d’habitatge en ment?

7 + 5 =