Reformes Integrals
a Barcelona

Ideem projectes totalment personalitzats, tu ets únic, per tant el teu projecte també serà únic. Et donem idees, a Global Projects tot comença amb un diàleg per definir el projecte, lliguem idees, materials, colors, esbossos i finalment el pressupost de la reforma integral. Un document on trobaràs tot el necessari per estar al 100% informat de tot el procés. Ens adaptem al teu pressupost i a les teves necessitats, sense deixar de banda la qualitat i l’excel·lència en el treball.
Global Projects posa a la teva disposició tota la plantilla de tècnics per dur a terme la teva reforma integral a Barcelona; un equip compost per arquitectes, interioristes i operaris especialitzats.

Reformem qualsevol tipus d’habitatge a Barcelona, des d’una gran casa fins a un loft, de qualsevol mida, estil… no tenim límits. Només has de contactar amb nosaltres, i transmetre la teva idea per començar.

Busquem sempre la solució ideal per aprofitar al màxim l’espai, és per això que t’ajudem en tot moment, t’ajudem a triar el color de les parets, tipus de parquet, mobles… t’assessorem sobre marques, models i característiques ja que tenim cura fins l’últim detall, per a complir sempre les teves expectatives. A més et mantenim al dia, des de l’inici de la reforma integral, assignem un responsable de la reforma que t’informarà directament de l’evolució dels treballs.

Et sentiràs recolzat en tot moment, t’assessorem i t’informem de qualsevol novetat o procés de la reforma, ja que el que busquem és la teva màxima satisfacció.

A més et garantim que la teva reforma integral complirà les teves expectatives, ja que el nostre equip de professionals s’implica al 100% en cada reforma.

Som experts en construcció i interiorisme i volem que tu puguis gaudir al màxim de la teva reforma! Tu deixa-ho a les nostres mans i nosaltres ens encarreguem de la resta!

Algunes reformes integrals

¿Vols un pressupost?

Tens alguna reforma d’habitatge en ment?

1 + 12 =